Hírek

warning: Creating default object from empty value in /home/windhu/public_html/www/modules/i18n2/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.
Legfrissebb hírek

Megkezdte szolgálatát a Vargo

A Fövárosi Önkormányzat által létrehozott Városgondnoki Szolgálat használatba vette a speciális igényeket kielégítő, cégünk által fejlesztett Vargo programrendszert. A munkjatársak és a rendszerhez csatlakozó szolgáltatók által használt szoftver segítségével Budapest közterületeinek állagmegóvása és a balesetveszélyes meghibásodások, hiányosságok feltárása, kijavítása a jövőben sokkal gyorsabban és hatékonyabban valósulhat meg.

Üzletben a BarAck

Elkészült a BarAck.Net internetes alkalmazás, amely a BarAck csomagolóprogrammal szorosan együttműködve képes a személyes átvételi helyekre (üzletekbe) kiszállított csomagok bizonságos és kényelmes adminisztrációjára.

Megérett a BarAck!

Elkészült legújabb termékünk, a BarAck, (félig) dobozos verziója! A programot egy webáruház rendelte meg, hogy segítse és ellenőrizze a megrendelt termékek csomagolását. Azóta már máshol is nagy megelégedéssel használják.  Próbálja ki Ön is!

Megújultunk!

Mától megújult felülettel, gazdagabb kínálattal, bővebb anyaggal várjuk kedves ügyfeleinket és az érdeklődőket.Reméljük, hogy ez a kinézet és stílus is - az előzőhöz hasonlóan - elnyeri kedves látogatóink tetszését!

A Binom ügyviteli program árusítása

A Binom kft-vel kötött szerződés alapján megkezdtük a Binom ügyviteli program árusítását.

Powered by Drupal - Design by artinet