BarAck

BarAckA BarAck (Barcode Acknowledge) csomagolást segítő, ellenőrző program elsődleges célja, hogy olyan munkakörnyezetben, ahol előre összeállított lista (megrendelés, számla) alapján, vonalkóddal azonosítható cikkek csomagolása történik, segítse, és ellenőrizze a dolgozókat abban, hogy a csomagokba a megrendelt típusú és darabszámú termékek kerüljenek. A program arra is lehetőséget ad, hogy utólagos reklamáció esetén, a számlaszám alapján visszakereshető legyen, hogy az adott csomagolási feladatot ki és mikor végezte, és hogy a csomagoláskor lépett-e fel valamilyen probléma.

A program tipikus felhasználóit jelentik a különböző területre specializálódott - elsősorban interneten megjelenő - csomagküldő boltok, webáruházak, magyker átvételi helyek. Ilyen környezetben lényeges a vállalkozás által használt ERP rendszerhez való adatillesztés lehetősége. Jelenleg a program a Pohoda és a Provimax (KerSzám) ügyviteli rendszerekkel képes automatikusan együttműködni, de moduláris felépítése miatt kisebb fejlesztéssel, egyedi igények alapján más rendszerekhez történő közvetlen illesztése is gyorsan megoldható. A számlaállomány karakteres fájlból történő beolvasásának segítségével pedig illesztés nélkül is azonnal üzembe állítható szinte bármelyik számlázó program használata esetén is.

Az elkészült csomagok feladása terén is képes a program komoly hatékonyságnövelő szolgáltatásokra. Jelenleg ilyen speciális illesztő mudul a DPD internetes csomagfeladási rendszeréhez létezik, de az általános parancssori címkenyomtatás segítségével sok más csomagküldéssel foglalkozó cég (pl. GLS) számítógépes rendszerével is együtt tud működni. Külső csomagfeladási rendszerhez történő kapcsolat hiányában beépített címkenyomtatási funkció áll rendelkezésre, amellyel vonalkóddal ellátott címke nyomtatható bármely windows driver-rel rendelkező nyomtatón.

A rendszer a WinDok nevű keretrendszerbe ágyazottan, annak szolgáltatásait kihasználva működik. A keretrendszer jellegéből következően maga a BarAck alkalmazás is, és az egyes kiegészítő funkciók is külön modulokként (pluginek) jelennek meg. A modulok nem függetlenek egymástól, azok a működés során képesek szorosan együttműködni.

A rendszer felhasználói mindig felhasználónév/jelszó alapján azonosításra kerülnek, és az egyes funkciókhoz a finoman hangolható jogosultsági rendszeren keresztül férhetnek hozzá.

A felépítés lehetőséget teremt arra is, hogy bármely - akár külső - szoftverfejlesztő újabb modulokkal (és így funkciókkal) bővítse a meglévő rendszert.

Személyes csomagátvételi helyek üzemeltetése esetén lehetőség van az alaprendszerhez illesztett BarAck.Net web-es program alkalmazására is. Ez a webes szerveralkalmazás az utomatikus adatszinkronizációnak köszönhetően biztonságos és kényelmes  internetes felületet biztosít tetszőleges számú átvételi hely üzemeltetéséhez. Az átvételi helyen a nyomtatott címke vonalkódja alapján történik a csomagok azonosítása. Ez a modul képes a megrendelők felé automatikus email értesítések küldésére is a csomag életútjának követéséhez.

Ha webáruházat működtet, akkor Ön sem nélkülözheti ezt az igen hasznos eszközt!

Aktuális árainkról a letölthető megrendelőlapon tájékoződhat.

BarAck - képernyőkép

Letöltések:

     BarAck felhasználói kézikönyv

     BarAck.Net felhasználói kézikönyv

     BarAck demó program (telepítő)

     BarAck demó program (tömörített)

     BarAck megrendelőlap

Powered by Drupal - Design by artinet