BarAck

BarAckA BarAck (Barcode Acknowledge) csomagolásellenőrző program elsődleges célja, hogy olyan munkakörnyezetben, ahol előre összeállított lista (megrendelés, számla) alapján, vonalkóddal azonosítható cikkek csomagolása történik, segítse, és ellenőrizze a dolgozókat abban, hogy a csomagokba a megrendelt típusú és darabszámú termékek kerüljenek. A program arra is lehetőséget ad, hogy utólagos reklamáció esetén, a számlaszám alapján visszakereshető legyen, hogy az adott csomagolási feladatot ki és mikor végezte, és hogy a csomagoláskor lépett-e fel valamilyen probléma

A rendszer a WinDok nevű keretrendszerbe ágyazottan, annak szolgáltatásait kihasználva működik. A keretrendszer jellegéből következően maga a BarAck alkalmazás is, és az egyes kiegészítő funkciók is külön modulokként (pluginek) jelennek meg. A modulok nem függetlenek egymástól, azok a működés során képesek szorosan együttműködni.

A felépítés lehetőséget teremt arra is, hogy külső fejlesztő újabb modulokkal (és így funkciókkal) bővítse a meglévő rendszert.

 

 

BarAck - képernyőkép

Letöltések:

     Felhasználói kézikönyv

     BarAck demó program

Powered by Drupal - Design by artinet